Skip to Store Area:

D'ouwe Have, Jouw Wijnwinkel!

Over ons

IIn 1969 opende Joh. Kruijthof slijterij, wijnhandel d'Ouwe Have en vijf jaar later voegde zijn schoonzoon Cees zich aan zijn zijde. Door het volgen van diverse opleidingen tot o.a. vinoloog, oinos wijnproefkundige en liquorist, nam met zijn kennis ook het assortiment toe, waardoor klanten van binnen en buiten de regio de weg naar de winkel in Strijen al meer dan 45 jaar weten te vinden. 

Het uitgebreide assortiment bestaat onder meer uit oude en bijzondere jaargangen, vintage port, meer dan 175 soorten whisky, binnen- en buitenlands gedestilleerd, bijzondere champagnes en een ruime selectie (speciaal) bieren. 
Tweewekelijks zijn er nieuwe, spectaculaire drankaanbiedingen en kunt u terecht voor de nieuwe 'Keus van Cees' : Een wijn-aanrader voor een tijdelijk gereduceerde prijs. d'Ouwe Have organiseert tevens masterclasses en cursussen en twee maal per jaar worden grote voor- en najaarsproeverijen met meer dan 60 te proeven wijnen georganiseerd.

Bent u op zoek naar een cadeau, relatiegeschenk, of wijn en spijs, dan kan Cees u met zijn uitgebreide kennis adviseren in een keuze.  Binnen de Hoeksche Waard bezorgen we daarbij uw bestelling gratis aan huis.

 

Privacy

Dit is de website van Slijterij wijnhandel d'Ouwe have. 
Ons vestigingsadres is Oude havenweg 6 te Strijen. 
Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 23031517. 
Ons btw-nummer is NL-810246120B01. 
Slijterij wijnhandel d'Ouwe have respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats op een transparante en zorgvuldige wijze, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Eventuele klachten omtrent de verwerking van uw persoonsgegevens kunnen aan de Autoriteit Persoonsgegevens worden gericht. Dit privacybeleid is van toepassing op onze diensten. De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats in het kader van het uitvoeren van de met u aangegane overeenkomst, bijvoorbeeld voor het bevestigen en versturen van uw aankoop, het voldoen aan een wettelijke verplichting en in geval van een gerechtvaardigd belang ten aanzien van marketingdoeleinden. Wanneer u toestemming hebt gegeven voor het verwerken van uw persoonsgegevens, kunt u deze toestemming ook te allen tijde weer intrekken. Verwerking van uw persoonsgegevens vindt slechts plaats binnen de Europese Unie. Uw gegevens worden niet doorverkocht aan derden; de gegevens worden slechts verstrekt aan derden voor zover hier een legitieme reden voor aanwezig is, zoals het mogelijk maken van de levering van uw aankopen en een eventuele verkoop van de organisatie. We zijn uiteraard niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan ons privacybeleid te accepteren. Uw gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Dit houdt in ieder geval in dat uw persoonsgegevens niet langer dan één jaar worden bewaard, tenzij omstandigheden zich voordoen die het rechtvaardigen de gegevens langer te bewaren. U heeft recht op inzage, correctie, overdragen en/of verwijdering van uw persoonsgegevens bij Slijterij wijnhandel d'Ouwe have. Hiertoe kan een schriftelijk verzoek worden ingediend bij Slijterij wijnhandel d'Ouwe have. Uw verzoek zal binnen vier weken worden afgehandeld. Slijterij wijnhandel d'Ouwe have behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid te wijzigen.

 

Cees