Skip to Store Area:

D'ouwe Have, Jouw Wijnwinkel!

Over ons

IIn 1969 opende Joh. Kruijthof slijterij, wijnhandel d'Ouwe Have en vijf jaar later voegde zijn schoonzoon Cees zich aan zijn zijde. Door het volgen van diverse opleidingen tot o.a. vinoloog, oinos wijnproefkundige en liquorist, nam met zijn kennis ook het assortiment toe, waardoor klanten van binnen en buiten de regio de weg naar de winkel in Strijen al meer dan 45 jaar weten te vinden. 

Het uitgebreide assortiment bestaat onder meer uit oude en bijzondere jaargangen, vintage port, meer dan 175 soorten whisky, binnen- en buitenlands gedestilleerd, bijzondere champagnes en een ruime selectie (speciaal) bieren. 
Tweewekelijks zijn er nieuwe, spectaculaire drankaanbiedingen en kunt u terecht voor de nieuwe 'Keus van Cees' : Een wijn-aanrader voor een tijdelijk gereduceerde prijs. d'Ouwe Have organiseert tevens masterclasses en cursussen en twee maal per jaar worden grote voor- en najaarsproeverijen met meer dan 60 te proeven wijnen georganiseerd.

 

 

Bent u op zoek naar een cadeau, relatiegeschenk, of wijn en spijs, dan kan Cees u met zijn uitgebreide kennis adviseren in een keuze.  Binnen de Hoeksche Waard bezorgen we daarbij uw bestelling gratis aan huis.

 

Cees